Поп дивата Мария Илиева, която е ментор в десетия сезон на

...
Поп дивата Мария Илиева, която е ментор в десетия сезон на
Коментари Харесай

Мария Илиева искала още едно бебе

Поп дивата Мария Илиева, която е наставник в десетия сезон на " Гласът на България ", и обичаният й – предприемачът Александър Междуречки, желаят да имат още едно дете.

Тя роди дъщеричка София преди две години на сина на един от най-известните градоначалници на София Петър Междуречки, който към този момент не е сред живите. Мария обаче ревниво пази персоналния си живот в загадка и в никакъв случай в свои изявленията не споделя името на обичания си.

С Мария се срещат покрай общи другари и по-точно – певицата Сантра, с която от дълги години е доста непосредствен. Илиева, която по това време е с бебе на ръце – момченцето Александър от някогашния си другар Георги, се влюбва в Алекс от пръв взор. 7-годишната им разлика не тормози Междуречки, а още по-малко певицата. Въпреки желанието на звездата връзката им да остане в загадка това не се случи, още повече откакто станаха родители.

Сега двамата често си говорили да усилят фамилията си с още един член, макар че Мария скоро ще навърши 45 години, написа Галерия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР